Αποφάσεις Συνέλευσης 28 Νοεμβρίου

Στη χθεσινή μας συνέλευση αποφασίσαμε τα παρακάτω:

1. την Τετάρτη 30/11 στις 7:45 το πρωί (αυστηρά) πραγματοποιούμε συγκέντρωση – αποκλεισμό του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στην οδό Ορφανίδου 43 & Θύσσου. Θα αποκλείσουμε την είσοδο του Ταμείου μόνο και όχι την είσοδο για λοιπούς διακανονισμούς. Η παρέμβαση μας θα κρατήσει μία ώρα και εκεί θα ενημερώσουμε του συμπολίτες μας για τους λόγους και τους τρόπους άρνησης πληρωμής του χαρατσιού.
Θα έχουμε μαζί μας το κείμενο και το πανό.
Στην κινητοποίηση αυτή θα παραβρεθούν επίσης η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου, η Συνέλευση Αντίστασης & Αλληλεγγύης Κυψέλης – Πατησίων, ενώ έχουν ενημερωθεί επίσης η Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, κόσμος από τη Νέα Ιωνία κλπ

2. Στηρίζουμε την κινητοποίηση που θα γίνει την Παρασκευή 2/12 στις 9:30 έξω από το ΣτΕ (Πανεπιστημίου 47) κατά την εκδίκαση της προσφυγής αντισυνταγματικότητας του χαρατσιού που έχει καταθέσει ο ΔΣΑ και άλλοι φορείς. Την ίδια μέρα το απόγευμα στις 18:30 στο Πολυτεχνείο συμμετέχουμε στη συνέλευση του συντονισμού σωματείων – συνελεύσεων «Δε χρωστάμε-Δεν πουλάμε-Δεν πληρώνουμε».

3. Στην επόμενη συνέλευση συζητάμε το πως οργανώνουμε καλύτερα την πληροφόρηση στις γειτονιές των Πατησίων (με πιο αποκεντρωμένες συνελεύσεις), τη διοργάνωση χαριστικού – ανταλλακτικού παζαριού, καθώς και τα τοπικά περιβαλλοντικά μας θέματα (Δρακόπουλο, Εριουργία, Προμπονά)

shortlink: http://wp.me/p1EpHA-5f

Advertisements
This entry was posted in Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης. Bookmark the permalink.