Αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης Γαλατσίου 17/10/2011

1) Συμμετοχή στην 48ωρη Απεργία 19-20/10 με δικό μας μπλόκ και πανό. Για το σκοπό αυτό: Σήμερα Τρίτη 6:30 μμ στα GOODY’S υπάρχει ραντεβού για να μοιράσουμε ανακοίνωση και να βγούν αυτοκίνητα με κόρνα να φωνάξουν. Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ κοινή προ-συγκέντρωση και με άλλες δυνάμεις στα GOODY’S ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ το πρωί 9:30, κατεβαίνουμε την Γαλατσίου και 10:30 ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ θα συναντηθούμε με τα Πατήσια για να πορευτούμε μαζί προς το κέντρο.

2) Συνεχίζεται η προετοιμασία για την παρέμβαση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Γαλάτσι για τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ. Εγκρίθηκε η ανακοίνωση που θα μοιραστεί.

3) Εγκρίθηκε ένα κείμενο για τα χαράτσια το οποίο αφορά τους διαχειριστές των πολυκατοικιών (θα ανέβει στο μπλογκ το τελειωτικό κείμενο μετά τη συνέλευση της Δευτέρας).

4) Η πρόταση για μια ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ μετά την 28η Οκτωβρίου για να οργανωθούμε για τα χαράτσια θα συζητηθεί αναλυτικά την επόμενη Δευτέρα.

5) Βγήκε μιά πρόσκληση πρός τους εκπαιδευτικούς στην Γκράβα: την Τετάρτη να βρεθούμε όλοι μαζί στις 10:30 πμ στην Γαλατσίου και Πατησιών και να πάμε στο Σύνταγμα.

6) Την επόμενη Δευτέρα να έρθει προ-σχέδιο για ΑΦΙΣΑ για τα ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

Το κείμενο που εγκρίθηκε για τα χαράτσια:

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ

Η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου χαιρετίζει τους αγώνες και τις καταλήψεις όλων των εργαζομένων, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην εκπαίδευση, στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, τους χιλιάδες πολίτες που αρνήθηκαν να πληρώσουν το χαράτσι.
Ένα Αγωνιστικό Παλλαϊκό ποτάμι συγκροτείται αυτή την στιγμή προσπαθώντας να σταματήσει την μεγάλη καταστροφή που μας οδηγεί η κυβέρνηση και η Τρόικα.
Πρέπει τώρα να ΗΤΤΗΘΕΙ από το λαό και ΝΑ ΦΥΓΕΙ η πιο μισητή κυβέρνηση και η πολιτική της. Δεν θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω στην δεκαετία του ’60 της φτώχειας
της ανέχειας και της μετανάστευσης.
Δεν θα τους αφήσουμε να οδηγήσουν τα παιδιά μας στην πείνα, εμάς στην ανεργία, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στην εφεδρεία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες και τα παράνομα δάνεια που αυτοί φάγανε.
Δεν θα τους αφήσουμε να μας κόψουν το ΦΩΣ από τα σπίτια μας.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ & ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ & ΤΟ ΔΝΤ:
• Σε κάθε πολυκατοικία και γειτονιά οργανώνουμε Λαϊκές συνέλευσης:
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ – ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, και ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ στα συνεργεία να κόψουν το ρεύμα.
Η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ δηλώνει ότι “δεν θα κόψει το ρεύμα σε κανένα φτωχό νοικοκυριό”. Το ρεύμα μπορεί να επανασυνδεθεί με ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ και την λαϊκή υποστήριξη

• ΔΕΝ ΠΗΡΩΝΟΥΜΕ το ΧΑΡΑΤΣΙ που θα έρθει με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Σε κάθε σπίτι τα παιδιά θα διαβάζουν με ρεύμα και όχι με το κερί όπως θέλει η Τρόικα. Οι πολίτες της Βέροιας μας δείχνουν το δρόμο: επανασυνδέουν το ρεύμα σε κάθε σπίτι.

• Ήδη τα υπουργεία χρωστάνε στην ΔΕΗ 135 εκατ. το ίδιο νοσοκομεία και σχολεία. 300.000 νοικοκυριά είναι σε διακανονισμό με την ΔΕΗ.
Θα τολμήσουν να βυθίσουν όλη τη χώρα στο σκοτάδι??

• Δεν αφήνουμε κανένα συνάνθρωπο μας μόνο του, χωρίς φαγητό, να του πάρει το σπίτι η τράπεζα. Ενωμένοι μπορεί να αλλάξουμε τα πράγματα.
Συνεχίζουμε με τα παλλαϊκά αιτήματα της πλ. Συντάγματος: ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ -ΤΡΟΙΚΑ – ΧΡΕΟΣ

ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

http://wp.me/p1EpHA-4Q

Advertisements
This entry was posted in Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης. Bookmark the permalink.

2 Responses to Αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης Γαλατσίου 17/10/2011

  1. Παράθεμα: Στο δρόμο προς τη Γενική Απεργία 19, 20 Οκτωβρίου 2011 (καθημερινή ενημέρωση) | anti-somata

  2. Παράθεμα: Γενική Απεργία 19, 20 Οκτωβρίου 2011 (συνεχής ενημέρωση) | anti-somata

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.