Πρακτικά 3ης Λαϊκής Συνέλευσης Γαλατσίου

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 3ης ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Προτάθηκαν:

 1.  Κάθε Δευτέρα στις 20 00 να γίνει η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου. – ΥΠΕΡ.
 2. Κάθε Τετάρτη στις 18 30 να γίνει η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου. – ΚΑΤΑ.
 3. Να δημιουργηθεί αφίσα κατά της καταστολής που πραγματοποιείθηκε κατά την 48ωρη Απεργία την 28 – 29 Ιουνίου 2011. – ΥΠΕΡ.
 4. Να πραγματοποιηθεί πορεία την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2011 στο Γαλάτσι με ενδιάμεση στάση και διαμαρτυρία στην Αστυνομία και κατάληξη με Λαϊκό Γλέντι στην Πλατεία Ηνιόχου (Στηρίξη των κατοίκων της πλατείας για την μη δημιουργία πάρκινγκ). – ΥΠΕΡ.
 5. Δημιουργία Πολιτιστικής Ομάδας και την πραγματοποίηση δράσεων αυτής. – ΥΠΕΡ.
 6. Συμμετοχή στις μυνήσεις που θα πραγματοποιήσει η Νομική Ομάδα της Πλατείας Συντάγματος κατά της Αστυνομίας για την πρωτοφανή χρήση χημικών και βίας. – ΚΑΤΑ.
 7. 7.    Συζήτηση των θεμάτων που αφορά τον Δήμο μας τα οποία είναι το Παλαί, η Πλατεία στην Ηνιόχου, το Πάρκο Λυσίου και άλλα. – ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
 8. Περιορισμός της χρήσης e – mail list μόνο για ενημέρωση και για τις αποφάσεις των Λαϊκών Συνελεύσεων. – ΥΠΕΡ.
 9. Ενημέρωση των Εργατικών Συνδικάτων και των Συμβασιούχων του Δήμου του Γαλατσίου για την έναρξη κινητοποιήσεων και την κατάληψη του Δημαρχείου. – ΥΠΕΡ.
 10. Συνεργασία με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με δράση το μπλοκάρισμα των μηχανημάτων στα λεωφορεία της γραμμής Γαλατσίου κατά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες. – ΥΠΕΡ.
 11. Δημιουργία Αφίσας και πανό για την πορεία μας την Πέμπτή 7 Ιουνίου, η οποία θα γράφει Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑ – ΧΡΕΟΣ. – ΥΠΕΡ.
 12. Ανάρτηση πανό σε ενδεδειγμένα σημεία στο Γαλάτσι για την ενημέρωση της Λαϊκής μας Συνέλευσης, η οποία θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στην Πλατεία Λυσίου – Παλιό Τέρμα. – ΥΠΕΡ.
Advertisements
This entry was posted in Πρακτικά Λαϊκής Συνέλευσης. Bookmark the permalink.