Αποφάσεις 3ης Λαϊκής Συνέλευσης Γαλατσίου

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 3ης ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

           Σήμερα, Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011 στο πάρκο Λυσίου, εμείς η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου τηρώντας τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας αποφασίζουμε:

  1. Κάθε Δευτέρα στις 20 00 να πραγματοποιείται η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου.
  2. Να δημιουργηθεί αφίσα κατά της καταστολής που πραγματοποιείθηκε στην 48ωρη Απεργία την 28 – 29 Ιουνίου 2011.
  3. Να πραγματοποιηθεί πορεία την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2011 στο Γαλάτσι με ενδιάμεση στάση και διαμαρτυρία στην Αστυνομία και κατάληξη με Λαϊκό Γλέντι στην Πλατεία Ηνιόχου (Στηρίξη των κατοίκων της πλατείας για την μη δημιουργία πάρκινγκ).
  4. Δημιουργία Πολιτιστικής Ομάδας και την πραγματοποίηση δράσεων αυτής.
  5. Περιορισμός της χρήσης email list μόνο για ενημέρωση και για τις αποφάσεις των Λαϊκών Συνελεύσεων.
  6. Ενημέρωση των Εργατικών Συνδικάτων και των Συμβασιούχων του Δήμου του Γαλατσίου για την έναρξη κινητοποιήσεων και την κατάληψη του Δημαρχείου.
  7. Συνεργασία με το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ με δράση το μπλοκάρισμα των μηχανημάτων στα λεωφορεία της γραμμής Γαλατσίου κατα τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες.
  8. Δημιουργία Αφίσας και πανό για την πορεία μας την Πέμπτη 7 Ιουνίου η οποία θα γράφει Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ – ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑ – ΧΡΕΟΣ.
  9. Ανάρτηση πανό σε ενδεδειγμένα σημεία στο Γαλατσι για την ενημέρωση της Λαϊκής μας Συνέλευσης η οποία θα πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στην Πλατεία Λυσίου – Παλιό Τέρμα.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ…

Advertisements
This entry was posted in Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης. Bookmark the permalink.