Αποφάσεις 2ης Λαϊκής Συνέλευσης Γαλατσίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011

Σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 στο πάρκο Λυσίου, εμείς η

Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου τηρώντας τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας

αποφασίσαμε:

1. Τη δημιουργία ανοικτής ομάδας επικοινωνίας.

2. Τη δημιουργία ενός blog (lsgalatsiou.wordpress.com) αντί για δύο, το οποίο θα ενημερώνεται από την ομάδα επικοινωνίας.

3. Τη δημιουργία ενός group στο Facebook, ως μέσω ενημέρωσης.

4. Δημιουργείται ομάδα εξορμήσεων που θα συγκεντρώνεται μετά από το τέλος κάθε Λαϊκής Συνέλευσης για να κανονίζει τις δράσεις της.

5. Την ενημέρωση από την ομάδα επικοινωνίας μέσω SMS, ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο και από αφίσες, φυλλάδια από την ομάδα εξορμήσεων.

6. Μέχρι την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 θα έχει βγεί κείμενο και αφίσες ενημέρωσης για τον κόσμο καθώς και κάλεσμα για την 3η Λαϊκή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 20:00 στο Παρκο Λυσίου – Παλιό Τέρμα.

7. Συμμετέχουμε όλοι τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011 στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι για την ενημέρωση της 48ωρης απεργίας ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ. Το πανό που θα χρησιμοποιηθεί θα γράφει: ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑ – ΧΡΕΟΣ…

8. Την πραγματοποίηση διαμαρτυρίας έξω απο το Δημαρχείο Γαλατσίου για την ενίσχυση των εργαζομένων που δεν έχουν πληρωθεί απο τον Δήμο.

9. Την προβολή του debtocracy καθώς και τη συζήτηση μετά από την προβολή της ταινίας. Θα συζητηθεί στην νέα μας Λαϊκή Συνέλευση αν θα υπάρχει πάνελ ομιλητών όπως Χατζηστεφάνου και άλλοι.

10. Η συμμετοχή της Λαϊκής Συνέλευσης στην 48ωρη Απεργία κατά του μνημονίου και σε συνεννόηση με τις άλλες Λαϊκές Συνελεύσεις των γειτονιών όπως αυτή οργανώνεται από την Πλατεία Συντάγματος. Ενισχύουμε με την παρουσία μας την συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου
στην Πλατεία Συντάγματος. Την Τετάρτη 29 Ιουνίου συμμετέχουμε στον αποκλεισμό της Βουλής στον Ευαγγελισμό, εφόσον οριστικοποιηθεί από τη συνέλευση των γειτονιών στο Σύνταγμα. Γι’ αυτή τη συνάντηση ορίστηκαν 2 μέλη, που θα παρεβρεθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου στη συνέλευση των
γειτονιών στο Σύνταγμα.

11. Να συζητούνται από τη Λαϊκή Συνέλευση τοπικά προβλήματα και να πραγματοποιούνται παρεμβάσεις σε αυτά.

12. Να καλέσουμε μέλη της Ομάδας Αλληλεγγύης και Τράπεζας Χρόνου της πλατείας Συντάγματος για ενημέρωσή μας.

13. Η ανοιχτή συντονιστική επιτροπή δεν αποφασίζει για την εκτέλεση των αποφάσεων της Λαϊκής Συνέλευσης. Τα πάντα αποφασίζονται στη Λαϊκή Συνέλευση…

14. Η υποβολή  θεματικών συζήτησης να γίνεται στα πρώτα 15 λεπτά της Λαϊκής Συνέλευσης προς διευκόλυνση της όλης διαδικασίας.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ

shortlink: http://wp.me/p1EpHA-o

Advertisements
This entry was posted in Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης. Bookmark the permalink.