ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ 1ης ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/06/2011

Εμείς η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου αποφασίσαμε σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουνίου στο πάρκο Λυσίου, τηρώντας τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας τα εξής:

  1. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε την συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την Κυριακή 19 Ιουνίου έξω από την Βουλή κατά την διαδικασία αίτησης ψήφου εμπιστοσύνης από τον πρωθυπουργό…
  2. Την Δευτέρα 20 Ιουνίου, 19:30 στο πάρκο Λυσίου (Βεΐκου και Γαλατσίου κάτω από τα Goodie’s) θα πραγματοποιηθεί Ανοικτή Εκτελεστική Συντονιστική με ρόλο να προωθήσει και οργανώσει τις παρούσες αποφάσεις της συγκεκριμένης συνέλευσης.
  3. Την Δευτέρα 21 Ιουνίου και κατόπιν διερεύνησης με την Λαϊκή Συνέλευση Πατησίων να πραγματοποιηθεί κοινή πορεία ξεκινώντας από το κέντρο του Γαλατσίου και φθάνοντας έως το Σύνταγμα. Είναι η ημέρα κατάθεσης Ψήφου Εμπιστοσύνης στην Βουλή.
  4. Την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Λυσίου η 2η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου.
  5. Την Δευτέρα 27 Ιουνίου 19:00 θα πραγματοποιήσουμε πορεία με την οργή μας, την φωνή μας και τις άδειες κατσαρόλες μας ξεκινώντας από το κέντρο του Γαλατσίου (πάρκο Λυσίου) προς τις γειτονιές του Γαλατσίου.
  6. Η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου αποτελεί μέρος και συνέχεια της λειτουργίας της Λαϊκής Συνέλευσης του Συντάγματος και υποστιρίζει τις αποφάσεις της…
  7. Θα συγκροτήσουμε ενα Δίκτυο Αλληλεγγύης και Τράπεζα Χρόνου.
  8. Θα δημιουργήσουμε blog για την Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου.

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ…

shortlink: http://wp.me/p1EpHA-5

Advertisements
This entry was posted in Αποφάσεις Λαϊκής Συνέλευσης. Bookmark the permalink.