«ΟΧΙ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Η Λαϊκή Συνέλευση Γαλατσίου χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και απεργίες του ελληνικού λαού σε όλη τη χώρα. Ένας Λαϊκός ξεσηκωμός συγκροτείται, αυτή τη στιγμή, προσπαθώντας να σταματήσει τη μεγάλη καταστροφή στην οποία μας οδηγεί η κυβέρνηση και η Τρόικα.

Πρέπει τώρα να ΗΤΤΗΘΕΙ και ΝΑ ΦΥΓΕΙ η πιο μισητή κυβέρνηση, της βίας, των ΜΑΤ και των χημικών, η οποία ευθύνεται αποκλειστικά για τον θάνατο του οικοδόμου συνδικαλιστή Δημήτρη Κοτζαρίδη. Δεν θα τους αφήσουμε να μας γυρίσουν πίσω στη δεκαετία του ’60, της φτώχειας, της ανέχειας και της μετανάστευσης.

Δεν θα τους αφήσουμε να οδηγήσουν τα παιδιά μας στην πείνα, εμάς στην ανεργία, στο ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, στην εφεδρεία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις τράπεζες και τα παράνομα δάνεια που αυτοί φάγανε.

Δεν θα τους αφήσουμε να μας κόψουν το ΦΩΣ από τα σπίτια μας.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ & ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ και ΟΧΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΙ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΝΤ & Η Ε.Ε.

  • Σε κάθε πολυκατοικία και γειτονιά να οργανώσουμε Λαϊκές συνελεύσεις ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Το ρεύμα μπορεί να επανασυνδεθεί με ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ και τη λαϊκή υποστήριξη.
  • ΔΕΝ ΠΗΡΩΝΟΥΜΕ το ΧΑΡΑΤΣΙ που θα έρθει με τον λογαριασμό της ΔΕΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. Σε κάθε σπίτι τα παιδιά θα διαβάζουν με ρεύμα και όχι με κερί, όπως θέλει η Τρόικα. Οι πολίτες της Βέροιας μας δείχνουν το δρόμο: επανασυνδέουν το ρεύμα σε κάθε σπίτι.
  • Ήδη τα υπουργεία χρωστάνε στη ΔΕΗ 135 εκατ., το ίδιο νοσοκομεία και σχολεία. Χιλιάδες νοικοκυριά είναι σε διακανονισμό με τη ΔΕΗ. Θα τολμήσουν να βυθίσουν όλη τη χώρα στο σκοτάδι;
  • Δεν θα αφήνουμε κανένα συνάνθρωπό μας μόνο του, χωρίς φαγητό, να του πάρει το σπίτι η τράπεζα. Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΙΚΑ – ΧΡΕΟΣ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Ενημερωθείτε από το site μας:

http://www.lsgalatsiou.wordpress.com

shortlink: http://wp.me/p1EpHA-50

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Responses to «ΟΧΙ» ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

  1. Παράθεμα: Συγκεντρωμένες ανταποκρίσεις – βίντεο από όλες τις πόλεις(από τα γεγονότα στις παρελάσεις) «

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.